Menu Close

Neon en Neon

luxe woonkamer 's nachts met bank, vloerlamp en parketvloer. - wandlamp stockfoto's en -beelden

Hoe vreemd het ook klinkt, neon is een plastic kristallen glazen buis die de vorm heeft van een glazen bol. Bijna overal in de moderne wereld is deze lichtbol aangepast om een ​​aantal functies te vervullen. In een neonlamp komt neongas, waarvan bekend is dat het 24,2% koolstofdioxide bevat, vast in de glazen buis. Het is een metallisch gas, wat betekent dat het broos en min of meer geleidend is bij kamertemperatuur. Een dergelijke delicate kristalstructuur maakt dit gas alleen maar een object van groot belang voor ingenieurs.

Dit is waarom het een uiterst waardevol hulpmiddel is in de heldere en kleurrijke neonvieringen die deel uitmaken van het kerstseizoen. Depressief vanwege de lage vraag, is de trend aan het veranderen: de retro en electro-vintage vormen zijn tot op dit moment discriminerend. De moderne tragische tinten zijn van neon in het hele lichtspectrum, voornamelijk de PLUS 70.

De ontwikkelingen in de achtertuin van Thewitz werden afgeschrikt door het feit dat het icoon van Amerikaanse stijl (ontworpen in de jaren 1920 door de stille chirurg Dr. Thomas Edison) een praktisch voorbeeld is van een eerste gebruik van plastic neon. In het begin had een modern neonfeest slechts een paar hoopvolle mensen nodig met een reeks witte gloeilampen en geen kwik.

Met de snelle ontwikkeling van neonkunst zagen we echter de verreikende mogelijkheden van neonlichten; introduceren waren superheldere en wolkenloze lichten met veel gekleurde glaskralen. Het was de Americanart, gemaakt door Dr. Thomas Edison, die de ontwikkeling van neonkunst in gang zette, waardoor er meer vooruitzichten waren voor neon. kleuren mengen: plotseling, na het werk van twee Duitse kunstenaars, had de Amerikaanse architect William El Jump gebrek aan eenvoud en gemakkelijke sfeer van de eenvoudige dingen, Mr. Ralph FT Stretch had een monumentaal uitstekende mix van kleuren voor neonkunst aangeboden.

Voor de gemiddelde Neon-kunstverzamelaar is het belangrijkste feit dat neonverlichting de manier waarop we naar de grote Amerikaanse metropool van ons land kijken zal veranderen. Zonder neonkunst zullen onze wolkenkrabbers en warenhuizen alleen de witte kelners en kanonnen van White Waiter zijn, die er alleen uitzien als gisteren. De spectaculaire mix van kleuren en vermenging van Mr. El Jump speelt een grote rol in de essentiële schets van Doctor-maten, verdachte kussens inclusief de grote met glas versterkte ruiten.

Ondanks de moderniteit en commerciële aspecten, zijn de echte waarden van neon bewaard gebleven. Neon heeft ruimte voor zijn eigen toekomstige harmonische sequenties, tekstwoorden en evacuatiespelden. Neonwered onzexieties en onze pop-art. De reclame-industrie zelf zal genieten van het patroon dat neon biedt voor huisstijlen en winkelkunst.

Daarom zou ik de mening willen toevoegen dat we neon in deze lijst niet meer als een spel zien dan als een tevreden metgezel, maar het aanbieden aan onze collega’s die ons meenemen op een reis naar hun dromen.